Andro Krstulović Opara između ostaloga nakon prekidanja i odgađanja sjednice GV Grada Splita kazao je da mu je žao što je išao u koaliciji s HGS-om, ali uz napominje da je to bilo jedno rješenje.

“Ponudio sam na početku mandata mjesto predsjednici GV Marijani Puljak iz stranke Pametno i gospodinu Anti Čikotiću iz Mosta nezavisnih lista. Meni je žao što su oni to odbili, drugo nam ništa nije preostalo osim novih izbora, koje smo pokušali izbjeći zbog sigurnosti i nismo željeli građane dovoditi u tako neugodnu situaciju. Došli smo do ovog sporazuma i koalicije s HGS-om Željka Keruma i odmah nisam bio sretan tom odlukom, ali drugog rješenja nije bilo” – kazao je splitski gradonačelnik te je nadodao:

“Ne bih sigurno opet išao u takve koalicije” – zaključio je Krstulović Opara.

Na pitanje je li početak predizborne kampanje dizanje do 100 milijuna kuna kredita za projekte u Gradu Splitu gradonačelnik je odgovorio:

– To je jedno loše i tendenciozno pitanje, potrebno nam je zaduženje radi fiskalne stabilizacije, svi gradovi u Hrvatskoj i svijetu su morali posezati za sličnim mjerama. Mi smo potpuno transparentni i naše je zaduženje ravno nuli.

Moramo se zadužiti zbog održavanja investicija koje smo za vrijeme krize održavali i radili – rekao je.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime