Gradonačelnik Krstulović Opara boluje od zloćudnog tumora

Ravnatelj bolnice Firule danas je izvijestio o zdravstvenom stanju gradonačelnika

Ravnatelj splitskog KBC Ivo Jurić danas je izvijetio javnost o zdravstvenom stanju splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.


Podsjetimo, gradonačelnik je u tijekom večeri u subotu završio u splitskom KBC Firule zbog vrtoglavice i glavobolje. Prvotno je primjećeno interkanijalno krvarenje na mozgu te se sumnjalo u blagi moždani udar. Nakon obavljenih detaljnih pretraga ravnatelj bolnice obznanio je javnosti kako gradonačelnik boluje od zloćudnog tumora.

– Radi se o zloćudnom tumoru koji se prošrio i na mozak. Jučer smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i započeli s liječenjem. On se osjeća dobro, stabilno je. Opet vas sve pozdravlja. Njegova prognoza ovisi o tome kakvi je tip tumora i kako će se ragirati na terapiju. O mnogo čemu prognoza ovisi.
Ja u svoje ime i djelatnika naše bolnice, a mogu sobodno reći i svih građana Splita, želim mu brzo i uspješno liječenje. – kazao je Ivo Jurić.

Kazao je kako se zloćudni tumor sa sluznica proširio na mozak. Otkrio je da je poznato koji je tip tumora. Prema prvim prognozama liječenje će biti kemoterapijama i zračenjem, a nakon definitivne analize tumora će biti poznat i način liječenja.

VEZANE VIJESTI:>Gradonačelnik Splita završio u bolnici, sve obveze preuzeli zamjenici! Zadržan je u bolnici gdje ga očekuju daljnje pretrage

>“Gradonačelnik je zadržan u bolnici zbog sumnje na blagi moždani udar”>Marijana Puljak: “Želim Opari brz oporavak, drži se Andro”

>Kovačić i Čikotić uz splitskog gradonačelnika: “Andro, uz vas smo!”

>Gradonačelnik se javio iz bolnice: “Hvala svima na dobrim željama”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0