“Gradonačelnik je zadržan u bolnici zbog sumnje na blagi moždani udar”

Točna dijagnoza još nije utvrđena, pa će gradonačelnik još neko vrijeme ostati u bolnici

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara jučer je, tijekom večeri, primljen u splitsku bolnicu Firule zbog glavobolje i vrtoglavice. Iz Grada su izvijestili da je zadržan na daljnjim pretraga i da se danas osjeća bolje, dok su sve njegove obaveze preuzeli zamjenici Jelena Hrgović i Nino Vela.


Kako je danas ravnatelj bolnice Firule Ivo Jurić kazao gradonačelnik je danas dobro, a o njegovoj zdravstvenoj dijagnozi je kazao kako je primjećeno manje krvarenje, koje se može okarekterizirati i kao lakši moždani udar. Obavljene su detaljne pretage CT-a glave, rengena i ostalo. Očekuje se da će gradonačelnik ostati u bolnici još nekoliko dana do završetka pretraga. Točna dijagnoza još nije postavljena.

-U tijeku je obrada i prerano je govoriti o čemu se radi. Bit ćete obavještavani svaki dan o tijeku obrade i o tome što bi moglo biti. Odrađene su detaljne pretrage i pronađeno je intrakranijalno krvarenje. Ne bi dalje išli detaljno o čemu se radi. Gradonačelnik se dobro osjeća i sad smo razgovarali. Pozdravlja vas sve. – kazao je ravnatelj KBC-a Firule Ivo Jurić.

Pojasnio je i intrakranijalno krvarenje koje je blaže krvarenje unutar lubanje. Novinare je zanimalo radi li se tu o blažem moždanom udaru na što je rekao “Može se o tome razgovarati”, ali nije htio daljnju dijagnozu davati dok se neutvrde sve pretrage.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0