GRADONAČELNIK I SUPRUGA PARTIJAJU “Dok god Splićani podržavaju Ultru, grad će pomagati festivalu”

Krstulović Opara je rekao da svi pokazatelji ukazuju na to da Splićani žele Ultru do daljnjeg i dok je tako da će poštivati njihovu volju

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, u pratnju supruge Danijele, stigao je na završnu večer Ultra Europe festivala u Splitu.


Gradonačelnik je zadovoljan kompletnom organizacijom, kao i stupnjem spremnosti koju je pokazao grad:

– Ultra je pet godina ovdje, a grad Split i dalje nema novca za udžbenike. Negdje se griješi! Ja sam odlučan pokazati te brojke, doći do njih i vidjeti gdje možemo kao gradska administracija pomoći organizaciji kako bi izvukli najveći benefit kao grad, kao budžet i kao građani. Ja moram osluškivati građane i ako su građani zadovoljni s Ultrom, ako je negativni impakt prenapregnuća infrastrukture, prljavštine i svega ostalog manje nazočno, onda sam i ja zadovoljan. Ja moram pratiti građane. Uostalom i privatno sam sa suprugom ovdje dolazio i uživao s ostalima. Toliko o mom privatnom mišljenju.

Krstulović Opara je rekao da svi pokazatelji ukazuju na to da Splićani žele Ultru do daljnjeg i dok je tako da će poštivati njihovu volju.

– Prvi dan festivala sam bio sa svojim suradnicima u ranu zoru s javnim službama i uvjerili smo se da grad može i nakon ovakvog događaja biti čist. Željeli smo otkloniti sve pogreške koje smo uvidjeli prethodnih godina i vidi se da su rezultati ove godine bitno bolji. Pazilo se maksimalno da se greške od lanjskih godina ne ponove i zbog toga imamo gotovo unisono mišljenje građana da Ultra treba ostati – kazao je splitski gradonačelnik.

Njegova supruga Daniela Marasović Krstulović puna je riječi hvale za Ultra Europe festival:


– Ako smo mi u ovim godinama ostali toliko dugo, znači da nam se svidjelo. Žao mi je da sinoć nismo bili na Guettu, ali, evo, nadoknadit ćemo večeras. Splićani, i to svi slojevi društva, navijaju da Ultra ostane u Splitu. Naša kćerka od 11 godina se razveselila da će Ultra još 5 godina biti u Splitu, rekla je “Yes, dočekat ću i ja”. Sinoć je do 2 ure gledala Guettu kod kuće.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0