GRAĐANI BIJESNI “Smetaju im paunovi, a već godinama stvaraju komunalni nered”

Čini se da nekim stanarima Gripa smeta i flora i fauna

Već danima se paunove s Gripa “povlači” po medijima zbog navodnog pravljenja buke i oštećivanja automobila. Čitatelj Dalmacija Danas tvrdi kako to nije glavni problem s kojim se stanari ovog dijela Gripa susreću.


Nekima od stanara u blizini smetaju paunovi, ali ne smeta im uništavanje zelenih površina, kaže čitatelj, koji nam je poslao fotografije koje pokazuju kako se, nekad zeleni kvart Gripe, sve više pretvara u jedno veliko parkiralište.

– Ljudi parkiraju gdje stignu. Tu se do prije nekoliko godina nije smilo parkirat, a “šumica” je služila i osnovnoškolcima iz Lučca za potrebe tjelesne kulture. Neki stanari su napravili halabuku oko paunova, a ne smeta im to što oni autima već godinama sustavno uništavaju zelenu oazu. – kaže bijesni čitatelj.

Stanari ulice Vidilica tvrde da su u više navrata tražili komunalne redare da reagiraju na očito kršenje zakona, ali Grad za njihove probleme nema sluha.

Za komentar smo upitali Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i redarstvo, iz kojeg je rečeno da će redari u kratkom roku izaći na teren obaviti izvid.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0