Grad Split raspisao natječaj za prijavu projekata udruga mladih

Ovaj natječaj namijenjen je financiranju projekata koji su isključivo usmjereni na mlade od 15 do 30 godina


Foto: Rade Popadić

Danas je Grad Split objavio tri natječaja ukupne vrijednosti 746 tisuća kuna kojima će financirati najbolje projekte od interesa za grad Split te projekte udruga mladih i udruga nacionalnih manjina.


Na Natječaj za prijavu projekata od interesa za Grad Split mogu se prijaviti udruge, odnosno organizacije civilnog društva koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj. U Proračunu je za ovu svrhu namijenjeno 340 tisuća kuna, a Natječaj ostaje otvoren do isteka planiranog iznosa.

Natječaj za prijavu projekata udruga mladih i udruga za mlade namijenjen je financiranju projekata koji su isključivo usmjereni na mlade od 15 do 30 godina. Otvoren je do 20. ožujka 2019. godine, nakon čega će se odlučivati o financiranju najbolje ocijenjenih projekata. U odnosu na prošlu godinu, u Proračunu Grada Splita osigurano je 50 tisuća kuna više, pa je ovaj Natječaj ove godine „težak“ 300 tisuća kuna.

Natječaj za prijavu projekata udruga nacionalnih manjina koje doprinose očuvanju tradicijske kulture također je otvoren do 20. ožujka 2019. godine te je u Proračunu osigurano 106 tisuća kuna.

Svi detalji i sva potrebna dokumentacija za prijavu na natječaje nalaze se u Uputama za prijavitelje objavljenim na internetskoj stranici Grada Splita: http://www.split.hr/Default.aspx?sec=654.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime