Grad oduševljen gestom djevojčice i poziva svu djecu: U subotu dođite na Šperun, zajedno kitimo božićnu jelku

"Hvala djevojčici koja nas je preduhitrila i prva donijela ukras na jelku na Šperunu! Dala nam je ideju, ovu jelku ukrasit ćemo zajedno sa splitskom dicom!"


Sinoć smo pisali o božićnoj jelki na novouređenom Šperunu koja je postavljena prije nekoliko dana, ali nestrpljivi građani nisu mogli dočekati njeno kićenje. Sve je počelo prvom kuglicom jedne djevojčice, nakon čega su se građani sami uhvatili posla te je jelka do danas dobila 30-ak ukrasa.


VEZANI SADRŽAJ:

Kako doznajemo iz Grada, jelka je trebala službeno biti okićena danas, ali su ih građani očito preduhitrili.

“Ovo je stvarno lijepo! Hvala djevojčici koja nas je preduhitrila i prva donijela ukras na jelku na Šperunu! Dala nam je ideju, ovu jelku ukrasit ćemo zajedno sa splitskom dicom!

Draga djeco, ove subote u podne dođite na Šperun i donesite po jedan ukras, bilo da ga sami napravite ili ga izaberete s vašim roditeljima iz kućne kolekcije! Ukrasimo zajedno najljepšu jelku u gradu!” – stoji u današnjoj objavi Grada Splita.

Tko zna, možda se iz ovog zanimljivog “slučaja” stvori jedna nova lijepa tradicija!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Ideja, idemo iz kartona izrezati po jednog HDZ – ovca / ovku pa ih vjesati na jelku oni su ionako bezkorisni ukrasi u Hrvatskoj. Ma dobro nisu bas bezkorisni nanose vise stete do koristi.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime