Gradska uprava Grada Splita i njene službe, u ovom slučaju Odsjek za mjesnu samopuravu i Odsjek za rad gradskog vijeća uvijek su dostupne vijećnicima i na sve upite vijećnika daju potrebne odgovore.

“Pozivamo vijećnika Gorana Kotura da svaku nejasnoću u materijalima za Gradsko vijeće ili eventualnu pogrešku može iskomunicirati direktno s gradskim službama. Neki vijećnici su istu mogućnost iskoristili prethodnih dana i dobili odgovor oko datuma raspisivanja izbora za Vijeće Gradskog kotara Spinut koji vijećniku Goranu Koturu dajemo kroz ovo priopćenje” – stoji u današnjem priopćenju Grada Splita.

Kotur o skorim izborima u Spinutu: “HDZ-ovci kradu ili su nesposobni”

“Po pitanju ponovljenih izbora za raspušteno Vijeće Gradskog kotara Spinut u materijalima za 37. sjednicu Gradskog vijeća grada Splita pod točkom 4. „Prijedlog Odluke o raspisivanju izbora za članove Vijeća Gradskog kotara Spinut u Splitu“ priložena je Odluka donesena početkom srpnja kada su stekli uvjeti za istu nakon raspuštanja Vijeća Gradskog kotara Spinut. Ista odluka predviđala je datum održavanja izbora 27. rujna 2020. godine. S obzirom da u međuvremenu nije bilo sjednice Gradskog vijeća logično je da isti datum nije provediv zbog predviđenih zakonskih rokova, stoga je prijedlog nadležne Službe koji će biti predložen vijećnicima na sjednici Gradskog vijeća da izbori za Vijeće Gradskog kotara Spinut budu održani 25. listopada.

Nema potrebe za politiziranjem ove točke dnevnog reda s obzirom da je datum održavanja izbora za Vijeće Gradskog kotara Spinut uvjetovan terminom sjednice Gradskog vijeća i potom zakonskim rokovima koji vrijede kod održavanja svih izbora pa tako i onih za vijeća gradskih kotareva” – poručuju iz Banovine.2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime