Grabar Kitarović poručila iz Splita: “Zaokružite listu broja dva. Jutros su mi krivo rekli. Dva, dva kao pobjeda”

"Sretna sam jer smo danas okupljeni ovdje iz svih krajeva juga Hrvatske, Bosne i Hrvatske"


Nakon što je simbolično položila cvijeće i zapalila svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu, prošetala se i preko Rive gdje se podružila s građanima. Potom je uslijedio njen predizborni skup.


– Ja ne dijelim birače na moje i tuđe, vi ste svi moji, Hrvatska je za sve, nema birača jednog ili drugog kandidata, nema birača ljevice, desnice, konzervativnih ili liberalnih. Kada je Hrvatska u pitanju, svi se moramo okupiti i ujediniti i raditi zajedno i ja sam bila i ostat ću predsjednica svih državljana Hrvatske ma gdje živjeli – kazala je Grabar Kitarović u hotelu Cornaro.

– Sretna sam jer smo danas okupljeni ovdje iz svih krajeva juga Hrvatske, Bosne i Hrvatske. Okupljamo Hrvatsku u zajedništvu jer je volimo i želimo živjeti ovdje i želimo da naša djeca i naši unuci žive ovdje i želimo da ključna poruka bude: ‘Okupimo se, budimo zajedno’, ne dopustimo da nas dijele jer kada smo zajedno onda pobjeđujemo – poručila je Kolinda.

Osvrnula se i na jutrošnju omašku kada je pozvala glasače da na izborima zaokruže br. 1, što bi značilo da je nenamjerno pozvala glasače da glasuju za njenog protukandidata u drugom krugu predsjedničkih izbora, Zorana Milanovića.

– Želim da 5. siječnja bude još jedan dan hrvatske pobjede, da to bude dan kada ćemo dati glas za novo domoljublje 2020. Okupimo se i molim vas zaokružite listu broj dva. Jutros su mi krivo rekli. Dva, dva kao viktorija! – zaključila je Grabar Kitarović.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime