Goran Kotur

Predsjednik splitskog SDP-a Goran Kotur komentirao je danas medijsku najavu smjene Tamare Visković i imenovanje Ive Uglešića na čelo centra Zlatna vrata.

– Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je u svojoj kampanji pozivao građane da izaberu tolerantni i pristojni Split. Ukratko, Split za sve, kako je govorio. Mnogi su mu građani povjerovali i ponadali se da stoji iza svojih riječi.

Sada je valjda i zadnjem naivcu jasno da od takvih praznih priča nema ništa i da je zalaganje Andre Krstulovića Opare za tolerantni i pristojni Split samo prodaja magle. Sve se svodi na pokoju prigodnu lijepu riječ, na uglađena Potemkinova sela. S obzirom na to kako je bez obrazloženja odbio prijedloge SDP-a da se otvori Spomen soba Miljenka Smoje i da antifašisti uđu u gradski proračun, nimalo ne iznenađuje najava kako Tamara Visković više neće biti ravnateljica Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata.

Andro Krstulović Opara je kao gradonačelnik uljuđen jednako kao premijer Andrej Plenković koji tolerira ustaški pozdrav “za dom spremni” – ističe čelnik čovjek splitskog SDP-a.1 KOMENTAR

  1. Koji su ovo sijači nemira i nereda, matereti.
    Iz ničega.
    Pokraj svih mana i problema kojih se pošten čovik može uvatit, oni se uvatili jedinog “problema” koji ne postoji nigdi osim u njijovin zadojenim tintarama.
    I ne puštaju.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime