Sretna sam što se ponovo možemo zajedno družiti u svijetu ljepote! Današnji dan započinjem na jednom prekrasnom i posebnom mjestu koje obožavam. U Wine & Cheese Bar-u Paradox može se pronaći dašak Mediterana uz Rose, slušajući jazz u pozadini.

Današnji look sam nazvala Ooh-La-La.

Neizbježna inspiracija mi je lijepo mediteransko cvijeće điran. Svaki “make up look” započinjem sa Nars korektorom. Nanosim ga ispod očiju, na vrhu nosa i u kutevima usana za što ljepši i svježiji izgled kože. Za oči uvijek koristim olovke, zatim ih poslije fiksiram sa sjenilima u prahu. Za ovaj “look” koristila sam Nyx jumbo eye pencil u tamno ljubičastoj boji i Make Up Forever paletu sjenila u istim tonovima. Dobro ih pomiješam jer ne želim “fancy” izgled već dnevni lagani “look”.
Za zavodnički pogled i “catwalk eye” tu je Reviderm mascara za produženi izgled trepavica. Kad god radim, rumenila su u “pink” ili “peach” nijansi. Koristim Chanel rumenilo u kremi koju ću utapkati dobro u kožu. Moja najdraža paleta “highlightera” i “bronzera” je Ambient palette od Hour Glass za sjaj. Na usne nanosim prekrasnu zavodničku boju fuksija. Moj “Ooh-La-La Look” je gotov i spremna sam za ići dalje! Uživajte u kratkom “tutorialu”. Veselim se vašim komentarima!