U četvrtak, 21. 9. 2017. u 20h (u Galeriji fotografije Fotokluba Split) održat će se 14. PHOTO TALK pod nazivom “Hrvatski lovci na oluje”.

Lov na oluje postao je popularan u SAD-u sredinom 20. stoljeća i kasnije se postupno proširio na Europu, pa i na Hrvatsku. Najveći broj hrvatskih lovaca na oluje dio su Crometeo tima koji postoji već 13 godina te zahvaljujući njima postoje stotine foto i video zapisa vremenskih neprilika u Hrvatskoj.

Rade Popadić, osnivač Crometea, otkrit će koliko u Hrvatskoj ima lovaca na oluje, koji su njihovi najbolji ulovi te zašto imaju veliki značaj za modernu meteorologiju.

Predavanje prati atraktivnu izložbu fotografija Crometeo tima “Meteorološki kontrasti – čovjek i priroda” koju u našoj Galeriji možete pogledati do 23.rujna 2017.

– Zbog ograničenog kapaciteta, prvih 30 posjetitelja koji se prijave na info@fotoklubsplit.hr mogu prisustvovati predavanju. (Prednost imaju članovi Fotokluba Split, a ukoliko ste se prijavili i ne možete stići na predavanje, MOLIMO VAS da nam javite i da ne zauzimate mjesto nekom drugom) – poručili su organizatori.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0