Functional Factory nije još samo jedna teretana. Svi njeni korisnici u kratko vrijeme mogli su se uvjeriti da je to tvornica dobre energije. Functional Factory nudi funkcionalne programe pod zajedničkim imenom The Factory Concept.

Funkcionalno vježbanje objedinjuje razne programe koje ovaj centar nudi. Jednostavno rečeno, ne vježba se samo radi vježbanja već i radi osposobljavanja vlastitoga tijela da stečenu snagu i izdržljivost primijeni u svakodnevnome životu. Ovakav koncept vježbanja idealan je za sve one koji su umorni od klasičnog vježbanja u teretani na raznim spravama.

Kada je vježbanje u pitanju, nitko od sadašnjih i budućih članova nije prepušten sam sebi.

– Svaki član ima svoje potrebe i svoje ciljeve, ali zajedničko im je što svi vježbaju na jedan drugačiji način, odnosno vježbaju vlastitom težinom pri čemu je važno zagrijavanje nakon kojega slijedi centralno vježbanje te, naravno, rastezanje. Ovakvim načinom vježbanja članovi imaju priliku naučiti tehnike koje će ih osloboditi od stresa te naučiti osluškivati vlastito tijelo. Centar na raspolaganju nudi razne grupne programe, ali ako radije vježbate sami uskoro ćete se moći odlučiti i za opciju Gym u čijim će terminima uvijek biti prisutan barem jedan trener kojem ćete se moći obratiti za pomoć.

U ponudi su i termini za teretanu, ali poanta je u tome da nitko nije prepušten sam sebi. Članovi imaju mogućnost sami doći u teretanu, pri čemu će uvijek mogu raditi uz asistenciju trenera, baš kao i sami. Riječ je o kombinaciji snage tijela uz poneki sportski rekvizit – ističu u Functional Factoryju.

Široku paletu programa vode vrhunski certificirani treneri posvećeni svome radu. Od pilatesa, joge, zumbe pa sve od kondicijski baziranih treninga, ali-na drugačiji način, prilagođeno potrebama i ciljevima članova. S obzirom na postignuti cilj, često dolazi do logičnog pridruživanja nekoj drugoj grupi.

Programi su individualizirani, pa je odnos, iako u grupi, osoban, a može se reći i osoben. Ništa drugačija, od ovog cjelokupnog koncepta, nije ni multifunkcionalna dvorana od 420 metara kvadratnih. Osigurano je grupno treniranje svaki put u drugome dijelu dvorane, ovisno o raspoloženju. Također, dok traje jedan program, u dvorani se nalaze samo polaznici tog programa čime se pruža privatnost, ugodnost i zadovoljstvo korisnicima.

Functional Factory svojim članovima nudi još jednu pogodnost. Članovi skidaju i aplikaciju na kojoj imaju svoj profil pomoću kojega najavljuju svoje dolaske te mogu ostvariti popust na cijenu članarine.

Kontakt telefon svaki dan od 9 do 20 sati: +385 (0)21 583 740.

Svi zainteresirani za drugačiji način vježbanja više mogu saznati na web stranici centra te putem mail-a. Functional Factory je na adresi Kopilica 62, drugi kat. U svako vrijeme možete porazgovarati s trenerima o programima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime