FOTO NATJEČAJ Otočani, prijavite svoje fotografije i sudjelujte u međuotočnoj izložbi

Fotografije su tek ulovljeni trenuci i dokumenti trenutnog stanja koje otvaraju prostor za diskusiju, kritičko promišljanje, interpretaciju i nove ideje

Udruga PlatFORma, Hvar i Pokret Otoka pozivaju sve zainteresirane da se uključe u natječaj i sudjeluju na međuotočnoj izložbi fotografija koja će se održati početkom studenog u Hvaru u sklopu događanja SERUM, antihibernacijsko cjepivo, doza II.


SERUM je trodnevno događanje, zamišljeno kao godišnje okupljanje otočana i otočkih organizacija koje se bave društveno-kulturnim aktivnostima. Svrha programa je međuotočko umrežavanje, dijeljenje ideja i iskustava u ugodnom ambijentu uz razna popratna događanja.

Odnos prostora, čovjeka i vremena tema je nadolazećeg Seruma i popratne izložbe fotografija.

Pozivamo sve fotografe i one koji se tako osjećaju da na svome otoku dokumentiraju objekte koji su nekada bili puni života, a sada stoje zapušteni i prazni.
Domovi kulture, tvornice, kina, knjižnice, zadruge i slični prostori nekada su okupljali ljude i kreirali život lokalne otočne zajednice.

Izložba će tražiti odgovore na pitanja: Što je prostor bez ljudi? Gdje je nestao čovjek?

Fotografije su tek ulovljeni trenuci i dokumenti trenutnog stanja koje otvaraju prostor za diskusiju, kritičko promišljanje, interpretaciju i nove ideje.


U obzir dolaze crnobijele i fotografije u boji, formata .jpg, 300dpi.
Uz vaše ime, naziv i lokaciju fotografije molimo autore da prilože kratak opis i razlog odabira
baš tog objekta.

Fotografije primamo do 15. rujna 2017. na:
platforma.hvar@gmail.comMoja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0