FESB RACING TEAM Pogledajte splitski bolid koji se vratio s natjecanja u Nizozemskoj

"Slijedi malo zasluženog odmora za sve, a već u rujnu krećemo sa novim radnim pobjedama" - napisali su iz FESB Racing Teama

Unutr FESB-a djeluje Udruga primijenjenog strojarstva čiji studenti rade na dva poznata projekta, a to su bolidi i motocikl. Njih izrađuju FESB racing team i FESB racing team MOTO, a bolid proizveden u Splitu prije nekoliko dana testiran je na natjecanju i Nizozemskoj.


FESB racing team vratio se iz Nizozemske, gdje su osvojili solidno 10 mjesto. Njihovi Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

U nedjelju smo se vratili sa natjecanja Formula Student Netherlands gdje je FESB Racing Team ostvario 10. mjesto od 21 ekipe u klasi “Combustion” a ukupno 15. mjesto od 31 ekipe iz raznih zemalja svijeta. Uz određene poteškoće sa bolidom koje su nas pratile tokom cijelog natjecanja, uspješno smo prošli kompletan tehnički pregled i sudjelovali u svim dinamičkim disciplinama.

Nažalost, posljednju trku izdržljivosti nismo uspjeli odvoziti u kompletu. Naime, zbog generalno nepodešenog bolida bili smo prisiljeni prekinuti trku 3 kruga prije kraja. U svakom slučaju, sa natjecanja smo otišli zadovoljni, te smo imali priliku svjedočiti ogromnom napretku novog bolida ali i tima kao cjeline u svakom aspektu natjecanja, od statičkih do dinamičkih disciplina.

Sada slijedi malo zasluženog odmora za sve, a već u rujnu krećemo sa novim radnim pobjedama. Naposljetku, FESB Racing Team želi izraziti zahvalu svim sponzorima i partnerima na njihovoj podršci i Vama prijatelji, što nas pratite i podržavate na društvenim mrežama i izvan njih. HVALA VAM SVIMA!!!


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0