EVO TKO JE UNIŠTIO TAMARISE NA BAČAMA Stotine mladih turista se zabavlja uz alkohol, uništavali ležaljke i posvuda urinirali

Pogledajte VIDEO

Kao što je poznato, od ponedjeljka je u dvije dalmatinske županije uvedena zabrana okupljanja više od 50 ljudi osim ako se radi o osobama s covid potvrdama i to ne više od 1000 osoba te ako su lokalni i županijski stožeri dali suglasnost. Okupljanje ne može trajati dulje od ponoći.


Državni inspektorat prošlog je vikenda u Splitu obavljao pojačane kontrole emitiranja buke u ugostiteljskim objektima. Podsjetimo, glazba se na razini države mora ugasiti u ponoć, a na području Splita u 23:30. Ponegdje, kao na Zenti, policija je bila u pratnji inspektorata i komunalnih redara te je došlo do incidenta u kojem je napadnut policajac.

MLADI U SPLITU “UZVRATILI UDARAC” Ovako su Splićani reagirali na nove restrikcije i pojačane kontrole klubova i kafića

Prilično očekivano, slijed zbivanja doveo je do novog masovnog okupljanja mladih na pojedinim plažama u Splitu. Tako su u dane vikenda Bačvice “okupirale” stotine, možda i tisuće mladih željnih druženja i zabave.

U našoj anketi u kojoj je sudjelovalo blizu 2.000 čitatelja čak 83 posto se izjasnilo da nema ništa protiv masovnih okupljanja i druženja mladih na plažama.


KOME SMETAJU TAMARISI NA BAČVICAMA? Noćas su ih vandali uništili: “Tuga i sramota, skoro sam se rasplakao kad sam vidio prizor”Dok je za vikend dominirala domaća mladost, protekle noći plaže su zauzeli mladi iz europskih zemalja.

– Razmjeri uništavanja sinoć na Bačvicama bili su golemi. Horde pijanih Engleza i Francuza čupale su tamarise, uništavale ležaljke, bacale smeće, urinirale gdje stignu – javio nam je ogorčeni Splićanin.

Video sinoćnjeg masovnog okupljanja pogledajte u nastavku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
54
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime