Sveti gral je vjerojatno najtraženije blago u povijesti čovječanstva. Vjerovalo se da se nalazi negdje u Europi, zakopano u tajnoj odaji. Legenda kaže da je Leonardo Da Vinci između svih svojih zanimanja i sposobnosti tražio i tajnu vječnog životam, a neki kažu da ju je čak uspio naći. Pridružite se elitnom društvu Da Vincijev red!

Sudjelujte u uzbudljivoj avanturi sa autentičnim uređenim prostorom koji stvara osjećaj uranjanja u samu priču sa specijalnim efektima i intrigantnim iznenađenjima upakiranim u 60 minuta vrhunske zabave! Je li genije još uvijek među nama? Upravo o vašim potezima ovisi kakav će biti konačan ishod. Upustite se u neobičnu adrenalinsku avanturu!

Najbolji dio doživljaja je da počinjete instinktivno komunicirati u neobičnoj situaciji na jedan novi i bolji način gdje do izražaja dolaze vaše sposobnosti koje su možda bile potisnute. Nema natjecanja među suigračima jer svi imaju zajednički cilj. Na ovaj način izgrađuje se osjećaj zajedništva između igrača, omogućuje im da se upoznaju u jednom drugačijem svjetlu što poboljšava njihovu komunikaciju i nakon povratka u stvarni svijet. Nakon završene misije, još dugo vam se u mislima vraćaju najzanimljiviji detalji, ideje i doživljaji. Sigurno će vaš odnos dobiti jednu novu dimenziju!

Ukratko, ukoliko se još niste bili, dobro je znati da vas čeka vrhunska zabava! Intenzivno ali vrhunsko pozitivno iskustvo! Sve je na vama, jer vi ste sada na potezu! Izaberite termin za svoju escape avanturu: www.roomescapesplit.com  Split Time Genius escape, Robna kuća Dobri, Gundulićeva 26, Split mob: 099 418 67 99Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime