EPILOG UTAKMICE Na Poljudu ozlijeđen vatrogasac, privedeno 39 osoba, od toga deset iz svečane lože

Sedam osoba je privedeno zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava, od čega su tri maloljetne osobe

U subotu navečer je u Splitu odigrana utakmica Hajduk – Dinamo. Od PU splitsko – damatinske doznajemo kako je za vrijeme i nakon održavanja utakmice privedeno ukupno 39 osoba, uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.


Od ukupnog broja privedenih osoba, sedan osoba je privedeno zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava, od čega su tri maloljetne osobe.

Liječnička pomoć pružena je jednom vatrogascu koji je na stadionu zadobio lakše tjelesne ozljede kao posljedica detonacije pirotehničkog sredstva. Pružena mu je liječnička pomoć.

– Nakon što su sa tribine gdje su bili smješteni gostujući navijači ispaljene signalne rakete, policijski službenici su odmah poduzeli radnje u cilju sprječavanja daljnjeg protupravnog ponašanja i utvrđivanja identiteta osoba koje su se protupravno ponašale kojom prigodnom su uporabljena sredstva prisile.

U odnosu na događaj narušavanja javnog reda i mira na zapadnoj tribini u prostoru svečane lože, u službene prostorije dovedeno je deset osoba radi utvrđivanja činjeničnog stanja i poduzimanja izvida. – priopćili su iz PU splitsko – dalmatinske.

 


 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0