Epilog akcije u striptiz klubu u Banjoj Luci: “Tri su priznale, otkrile su koliko naplaćuju”

Pogledajte koliko su naplaćivale


Vlasnik striptiz kluba “Caribic dance” Lari Živković, koji je uhićen u akciji “Dolar”, pušten je na slobodu, kao i dvije djevojke, dok su četiri Slovenca i četiri državljanke Srbije predani Terenskom uredu za strance BiH, potvrđeno je u PU Banja Luka, javlja Dnevni Avaz.


Policija će protiv Živkovića podnijeti izvještaj Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci zbog sumnje da je počinio kaznena djela navođenje na prostituciju i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, jer je klub radio poslije 22 sata.

“Protiv pravne osobe, odnosno striptiz kluba podnesena je prijava komunalnoj policiji i naknadno će se odlučiti hoće li klub biti privremeno zatvoren”, navode u policiji.

Tri djevojke priznale, otkrile koliko naplaćuju

Izvor blizak istrazi kaže da su tri od šest privedenih djevojaka tijekom kriminalističke obrade priznale da su se bavile prostitucijom, dok su ostale to negirale tvrdeći da su samo radile kao plesačice. Prostituciju su priznale državljanke Srbije Zvezdana D. i Nina K., te Adna M. iz Banja Luke, koje su zbog toga prekršajno sankcionirane, a otkrile su i koliko naplaćuju.

“One su priznale da su seksualne usluge naplaćivale 400 maraka”, rekao je izvor iz istrage. Inače, slike djevojaka su uredno objavljivanje na Facebook stranici striptiz kluba.

Kako saznaje Dnevni Avaz, sve četiri državljanke Srbije će biti protjerane iz BiH. U akciji su uhićeni još i državljani Slovenije Bernard Ćosić kod kojeg je pronađena manja količina droge, te Alen Duranović, Miroslav Savanović i Mirhad Ferhativić kod kojih je testiranjem utvrđeno da su pozitivni na kokain.Dvojica od četvorice bit će protjerani iz zemlje, dok će Ćosić biti kazneno prijavljen zbog posjedovanja droge, a Savanović zbog ometanja policijskih službenika.

Menadžment hotela “Ćetojević” objavio je priopćenje u kojem se navodi da hotel nema nikakve veze s akcijom “Dolar”, te da je racija izvršena u striptiz klubu “Caribic dance” koji koristi iznajmljeni prostor.“Hotel ne radi od ožujka 2020. zbog epidemije koronavirusa. Akcija je izvršena u klubu kojem je izdan poslovni prostor i čiji vlasnik nije vlasnik hotela. Vlasnici hotela nemaju nikakve veze s klubom i radnjama koje se u njemu odvijaju”, navodi se u priopćenju menadžmenta hotela.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime