Nakon što je nedavno u Rovinju i Zagrebu snimala akcijske scene za film “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, s kolegama Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom, holivudska glumica Salma Hayek vraća se u Hrvatsku. U Lijepoj Našoj, točnije u južnoj Dalmaciji snimat će se kadrovi znanstvenofantastičnog filma “Bliss”, redatelja Mikea Cahilla. Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu, a uz Salmu će glumiti i Owen Wilson, prenosi Hollywoodreporter.

Šuška se da će se slavna glumica pojaviti u scenama koje će se snimati u srcu Splita. Salma će u “Blissu” tumačiti ulogu beskućnice koja će iz temelja promijeniti život nedavno razvedenom glavnom junaku Gregu (Owen Wilson), čiji je život ruiniran nakon raspada braka. Isabel je uvjerena da svijet u kojem živimo nije stvaran te da je samo simulacija unutar idealnog svijeta u kojemu vladaju sreća i blagostanje. Greg je isprva sumnjičav, no Isabel ga s vremenom pridobije svojom karizmom te postaje sve više uvjeren da u njezinim teorijama ima istine.

Salma je na svom Instagramu fanovima pokazala kako izgleda kućanica Isabel:

 

View this post on Instagram

 

Rough night. Noche difícil. Nuit dure. #blissmovie @amazonprimevideo #mikecahill @mo_freek

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

aDalmacija Danas ekskluzivno doznaje da je glumac Owen Wilson danas stigao u Split. Iz pouzdanih izvora doznajemo da je slavni glumac sletio u splitsku zračnu luku iza 16 sati Lufthansinim zrakoplovom. Pomalo iznenađuje da je glumačka zvijezda ovog “kalibra” u Split stigla komercijalnim letom.

Owen će sljedećih dana odsjesti u samom Splitu. Hayek i Owen, priča se po kuloarima, trebali bi nekoliko scena filma snimiti u samom srcu Splita – na Rivi, i Prokurativama.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime