DVOJICA SE POTUKLA NA OVČICAMA Policija privela jednog muškarca, naknadno ga morali odvesti u bolnicu zbog teške ozljede

Dok su se dvojica tukla, nekoliko ljudi ih je gledalo

Jutros oko 03:30 sati došlo je do sukoba na plaži Ovčice. Prema prvim informacijama sukobile su se dvije osobe, a događaju je nazočilo još nekoliko osoba.


Policajci su vrlo brzo stigli na intervenciju, ali kada su ih uočili, sudionici događaja su se razbježali. Tijekom intervencije policajci su sustigli jednu osobu, muškarca koji je sudjelovao u tučnjavi i nad njim su uporabljena sredstva prisile radi sprečavanja daljnjeg bijega (tjelesna snaga i sredstva zavezivanja).

Osoba je odvedena u službene prostorije, bio je u vidno alkoholiziranom stanju, odbio je alkotest i ponuđenu liječničku pomoć, te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Naknadno, oko 07:30 sati požalio se na bolove radi čega je odmah odvezen na pružanje liječničke pomoći, utvrđeno je kako je zadobio tešku tjelesnu ozljedu i zadržan je na bolničkom liječenju.

Također, policija je zaprimila informaciju kako je rano jutros u bolnici liječničku pomoć zatražio još jedan muškarac za kojeg postoji sumnja da je drugi sudionik tučnjave. Također mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda i otpušten je iz bolnice prije dolaska policije.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja i sudionika.


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
4
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime