DUBROVAČKI TAKSISTI VS. UBER Rasplet jučerašnjeg okršaja u Zračnoj luci

Podsjetimo, jučer je predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić, tvrdio kako su Uberovi vozači napali dubrovačke taksiste i čak ih ozlijedili elektrošokerima

Iz PU dubrovačko – neretvanske su poslali priopćenje vezano uz jučerašnja događanja u dubrovačkoj zračnoj luci.


– Jučer je tijekom popodnevnih sati, na parking prostoru u mjestu Močići, došlo do narušavanja javnog reda i mira na način da se 23-godišnjak iz Dubrovnika sa svojim osobnim vozilom zastavio pored osobnog vozila 23-godišnjaka iz Mihaljevca, izašao iz vozila te vikao i lupao po vozilu 23-godišnjaka iz Mihaljevca. Vozač iz Mihaljevca se potom uputio na područje Zračne luke Dubrovnik, gdje se nastavilo narušavanje javnog reda i mira na način da su se oba 23-trogodišnjaka međusobno vrijeđala i vikali jedan na drugog.

Nitko od sudionika ovog narušavanja za sada nije zatražio liječničku pomoć, a oba su uhićena i u jutarnjim satima uz optužni prijedlog biti će dovedeni na Prekršajni sud u Dubrovniku.

Sukobi i u petak

-Još jedan sukob zabilježen je 28. srpnja u mjestu Čilipi kada je 36-godišnjak iz Dubrovnika vikao, vrijeđao i udarao po vozilu 21-godišnjaka iz Kaštel Lukšića. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja u dogovoru sa Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku, 36-godišnjak je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zbog kaznenog djela “Prijetnje”.

Podsjetimo, jučer je predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić, tvrdio kako su Uberovi vozači napali dubrovačke taksiste i čak ih ozlijedili elektrošokerima, no prema onome što PU dubrovačko-neretvanska ima zabilježeno, čini se da nije sve bilo baš tako.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0