Dubrovački carinici proteklog su vikenda spriječili krijumčarenje 14 pasa. Naime, kako navode iz Carinske uprave, tijekom vikenda ovlašteni carinski službenici Područne jedinice – Službe za mobilne jedinice Dubrovnik provodili su pojačane mjere nadzora na RGP Karasovići.

Prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku carinski službenici Službe za mobilne jedinice Dubrovnik su pregledali osobno vozilo hrvatskih registracijskih oznaka te su očitanjem mikročipova u psima koji su putovali sa svojim vlasnicima posumnjali u njihovo krijumčarenje.

Sljedećeg dana, carinski službenici Službe za mobilne jedinice Dubrovnik pregledali su osobno vozilo crnogorskih registracijskih oznaka te su uz 14 pasa pronašli i veći broj putovnica za pse, različitu dokumentaciju za pse te aplikator za čipiranje pasa.

Pregledom dokumentacije podnesenih isprava za pse utvrdilo se da je ista krivotvorena te će se od strane Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske, Policijske postaje Grude nakon završene kriminalističke istrage protiv prekršitelja podnijeti kaznene prijave.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0