Drugi broj kvartovskog Glasnika dobit će svi stanovi na Trsteniku: “Integrirali smo ljude u rad kotara”

"Najbitnija svrha časopisa, to je za istaknuti, je komunikacija prema građanima, dvosmjerna komunikacija koja je otvorena s ciljem napretka kotara"

Za Dan kotara Trstenika predstavljen je i drugi broj kvartovskog Glasnika, trošak od nekih osam tisuća kuna je financirano iz kvartovskog budgeta, a (besplatni) primjerak će dobiti svi stanovi na Trsteniku… Za Dan kotara neće biti proslave klasičnog tipa zbog epidemiološke situacije koja nije najbolja, kazao je predsjednik GK Trstenik Damir Barbir, a novac koji je trebao biti utrošen u proslavu je preusmjeren kao donacija KBC-u Split.


– Najbitnija svrha časopisa, to je za istaknuti, je komunikacija prema građanima, dvosmjerna komunikacija koja je otvorena s ciljem napretka kotara. Da građani vide kako kotar funkcionira, u Glasniku smo im prezentirali neka rješenja kako bi svaki sutrašnji dan bio bolji, ali smo doznali i za nove probleme za koje nismo niti znali da postoje. Mislim da smo integrirali ljude u rad kotara i ovom Glasnikom, nadam se da će izlaziti češće nego jedan broj godišnje. – kazao je Barbir na promociji Dana kotara te prezentaciji novog broja Glasnika.

– Što se tiče sadržaja, u Glasniku su razne teme, zajedničko im je da svaka ima poveznicu s kotarom. Od putopisa na Kubi kojeg sam napisao, preko kvartovskog stripa i promocije 20 godina knjižnice Trstenik do intervjua s poznatim ljudima što je u ovom broju prof. Vinko Bajrović, koji u kvartu besplatno daje repeticije te pripreme za mature i tako pokazuje socijalnu notu. U Glasniku je i pregled događaja od prošlog broja, što se sve događalo, kakve su sve promjene nastupile u kvartu od zadnjeg puta. Za kotarski Glasnik pišu umjetnici koji su tu odrasli Majda Agić i Marko Pogačar, a cijeli projekt koji traje dvije godine urednički obrađujemo Jurica Kurtović, Ivana Roguljić i ja. – pojasnio je Barbir.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Dosada …
    Upoznajte mladića! Ja sam Polina, imam 23 godine, plavuša, smiješna i vitka! Slabo govorim samo hrvatski.
    Razgovarajmo, inače je dosadno! Možemo se upoznati, prošetati, plivati))
    Pošaljite mi e-mail —- >> 18pop.tk Moj profil polinkakkis

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime