Nije lako prometnim i komunalnim redarima ovog studenog u Splitu. Nakon što su sredinom mjeseca napadnuti prometni redari ispred trgovačkog centra City Centar One, novi napad dogodio se u srijedu navečer.

Događaj se zbio oko 19 sati, kada su splitski prometni redari krenuli postupiti u svezi parkiranog vozila u Hrvojevoj ulici, u blizini Peristila.

V.d. pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo Grada Splita, Damir Babić, kazao nam je da je vlasnik hotela (65) napao prometnog redara.

– Voditeljica redarstva me izvijestila večeras da su prometni redari tijekom obavljanja uobičajenog posla u Hrvojevoj ulici u Splitu zatekli vozilo. Pošto se tamo vozilo ne smije zateći, redari su pošli obaviti svoju dužnost. Prema informacijama koje sam dobio, vlasnik Hotela Mile Caktaš tada je izletio iz hotela i počeo vikati, te je razbio redarov mobitel. Tada se vratio nazad u hotel i uzeo nekakav nož, ponovno je stigao do redara, nakon čega se redar našao na podu. Vlasniku je očito bilo malo što mu je razbio mobitel, pa se vratio nazad po nož u kužinu! – prepričao nam je Babić.

Iako smo pokušali kontaktirati vlasnika hotela, Milu Caktaša, nismo u tome uspjeli.

Da se u Hrvojevoj ulici dogodio incident, potvrdila nam je Sanja Nazlić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.– Dojavu o narušavanju javnog reda i mira, odnosno napada na jednu osobu, u Hrvojevoj ulici u Splitu zaprimili smo u 19 sati.

Postupanje, odnosno krim istraživanje je u tijeku. Tek se imaju utvrditi okolnosti ovog događaja – kazali su nam u splitskoj policiji.

Neslužbeno doznajemo da su i prometni redar i vlasnik hotela završili u zgradi Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Prometni redar je zadobilo lakše ozlijede.

Vezani članci:


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0