Nakon sukoba s vijećnikom HGS-a Željkom Kerumom, gradski vijećnik HSLS-a Tonći Blažević je dao izjavu novinarima.

– Ne znam što je čovjeku. Ovo je politička arena, ništa spektakultarno nisam kazao, a čovjek je izgubio živce, zato njega morate pitati što se dogodilo. – rekao je Blažević i dodao: Ja sad čekam pa što bude.

Na pitanje što je on rekao Kerumu da je izazvao takvu reakciju, kazao je da je to jedna stadardna doskočica na sjednicama građanskog vijeća.

– Rekao sam da neću više govoriti po pitanju gradskih programa što će biti drago kolegama Kerumu i koaliciji.

Novinari su na to spomenuli da je Kerum navodno “pukao” zbog poruka vijećniku Anti Zoričiću, na što je Blažević odgovorio da to treba pitati Zoričića.

– Meni nitko neće naređivati s kim ću ja sjediti i piti kavu, to je prva stvar. Druga stvar, kolega Zoričić je dio kluba koalicije HGS-a i njegove stranke i to je to.Opovrgnuo je i nagađanja da je pozvao Zoričića na soliranje.

– Ne. Pa na početku sjednice sam jasno i glasno rekao da će HSLS podržati proračun, a za sve ostalo, morate pitati čovjeka što mu je bilo, to je njegov problem. – rekao je Blažević.

Na pitanje je li predsjednik GV Jure Šundov trebao strože opomenuti ili udaljiti Keruma rekao je da to ide njemu na dušu, a on sam nije napustio vijećnicu jer se danas usvaja proračun, a on ga je došao podržati.

Vijećnik stranke Pametno, Jakov Prkić, je nakon izostanka kazne za Keruma, napustio vijećnicu.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/386759598411982/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0