Poznati splitski kirurg, dr. Hrvoje Tomasović, odgovorio je Damiru Barbiru (SDP) na njegov niz opaski koji mu je uputio tijekom nedjelje na svome Facebooku. Barbir je, među ostalim, napisao: “Sjeti se Hipokratove zakletve i zašto si tu. Ili razmisli o svom životu. Previše si se godina školovao da bi bio toliki idiot.”

VEZANI SADRŽAJ:

Na odgovor dr. Tomasovića se nije dugo čekalo i u nastavku ga možete pročitati u cijelosti:

“Znači meni jedan lik iz SDP-a koji se odaziva na ime Damir Barbir kaže da sam se previše godina školovao da bi bio takav idiot? Hahahaha….

Istina, ja sam se školovao do moje 24. godine života kada sam diplomirao medicinu, a već s 25 godina sam napravio moju prvu operaciju. Istina, dugo sam se školovao i zato sam idiot, kako kaže Barbir.

A sada zamislite koliki je tek taj idiot koji se izgleda još uvijek školuje? S 29 godina života su ga kolege od milja zvale vječiti student. Pa koliko je on onda veći idiot od mene kada sam ja već s 25 godina života operirao, a on se tek zagrijavao za studiranje?

Nemaš fakultet?
No, većina predloženih kandidata nema ni to. Od njih 21, čak ih osam nema završen barem neki oblik višeg obrazovanja. Pritom prednjače predloženi budući članovi upravnog vijeća MKC-a, vječni student prava Damir Barbir, nezaposlena hotelijerka Leana Vrdoljak Weiss te voditelj radova ALU i PVC stolarije Tihomir Barić.

Osim ako rad upravnih vijeća ne podrazumijeva preuređenje MKC-a, organiziranje debata ili ponudu uslužnih djelatnosti, teško je shvatiti kakve će koristi ustanova imati od navedenih kandidata.”
http://stav.cenzura.hr/nemas-fakultet-u-upravno-vijece/5 KOMENTARI

  1. alaj majko božja, pa šta je ovo?? jel ovo vijest koja se mora objaviti, da su se dva debila pokefala preko statusa?! tomasović koji želi 75 000 kn plaću, a da i dalje objavljuje 50 objava po fejsu dnevno i ovaj seniorski student koji je već trebao imati 5 godina radnog staža. ko da slušam tračeve s igrališta u osnovnoj školi. dosta je mazluma u saboru i njihovih izjava, ovo je stvarno nepotrebno i nezanimljivo.

  2. Tomasoviću, tko ono kome šalje “tumore”… Misliš da smo zaboravili tvoju prepisku sa dr.Jukić… Eto u tebe je bar bilo “ako daju”… Da kandidat za preds. HLK…. Zemljo otvori se…

  3. Doktore Tomaševicu, ne spuštajte se na nivo tog idiota i politikanta koji pokušava metodom “tovar za tovara” skupit glasove sebi sličnih idiota! Zbog takvih kretena nam se i raspala lijevica i ovde smo gdje jesmo. A svatko tko mi ide tvrdit da kirurg ne zaslužuje placu od min 10 tisuca eura stavila bih ga prisilno kroz medicinski fakultet i posle mu dala da svoju mamu operira!!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime