Već gotovo tradicionalno, ove godine treći put, Turistička zajednica grada Sinja, uz potporu Grada Sinja i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, organizira hvalevrijedan i rado posjećen događaj – uskrsni doručak na otvorenom!

Na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja, u 11:00 sati na Šetalištu Alojzija Stepinca, Sinjani i njihovi gosti moći će uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi naših tradicionalnih uskrsnih jela i običaja.

Najveći katolički blagdan posjetitelji će proslaviti uz raskošno obilje tradicionalnih jela koja se pripremaju za uskrsni doručak: kuhana jaja, šunka, dalmatinski pršut, sirnice, fritule i ostale ukusne slastice.

Za vedru i ugodnu atmosferu pobrinut će se Sinjske mažoretkinje, a pjesmom će nas počastiti uvijek milozvučni Dječji i Mješoviti zbor grada Sinja te KUD Vrilo. Za najmlađe posjetitelje također je osmišljen zabavni program.

Vrijedne udruge Sinjski ferali, Udruga za očuvanje baštine cetinskog kraja i KUD Cetina zaslužne su za uređenje prostora i pomoć pri prezentaciji uskrsnih jela.
Posebna zahvala Svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske na podršci u ostvarivanju ove manifestacije.

– Želimo vam sretan Uskrs i uskrsne blagdane i iznimno se veselimo vašem dolasku! – poručili su iz TZ Sinja.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime