DOMOVINSKI POKRET TROGIR “Tražimo uvrštavanje točke o smanjenju visine iznosa paušalnog poreza za iznajmljivače”

"Šokirani smo podatkom da navedena tema nije ni spomenuta na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća"

Povjerenica Domovinskog pokreta za Trogir, Emilija Ćudina, uputila je danas priopćenje za javnost koje možete pročitati u nastavku.


“Ususret održavanju posljednje sjednice Gradskog vijeća Trogir u ovom sazivu, uputili smo pismo gradonačelniku Trogira Anti Biliću da na istu izvanredno uvrsti točku o smanjenju visine iznosa paušalnog poreza za iznajmljivače privatnog smještaja Grada Trogira za 50 % za potraživanja koja stižu na naplatu sa rokovima 31.03.i 30.06.

Obzirom na to da predstavnička tijela jedinice lokalne samouprave imaju ingerenciju odluke o ovoj tematici prema Pravilniku iz 2019. godine, šokirani smo podatkom da navedena tema nije ni spomenuta na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća.

Činjenica da ni gradonačelnik Trogira ni predsjednik Gradskog vijeća nisu poduzeli apsolutno ništa da zaštite ionako tanke novčanike 1153 trogirska građana kojima iznajmljivanje privatnog smještaja donosi kruh na stol je skandalozna i ne shvaćamo motive takvog postupanja vladajućih struktura”, stoji u današnjem priopćenju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
4
Plač
0
Grrr
1
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime