DOLIJAO REKETAR Prijeteći, od 40-godišnjakinje u Zadru pokušao iznuditi novac

Nakon istrage, 38-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku PU zadarske


Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za iznudu.


Njega se sumnjiči da je u subotu uz prijetnju od 40-godišnjakinje pokušao iznuditi novac.

U sklopu kriminalističkog istraživanja 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog iznude priveden pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Također, tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske evidentirana su dvije teške krađe, krađa, narušavanje javnog reda i mira te sedam prometnih nesreća, u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene

Tako je u petak u Ulici J.J. Strossmayera u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u garažu u vlasništvu 56-godišnjaka, odakle je otuđio 4 bojlera i 2 plinske boce.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u ulici Obala kralja P. Krešimira u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu 35-godišnjakinje, odakle je otuđio odjevne predmete.Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u Žeravi, nepoznati počinitelj je iz pomoćnih prostorija u vlasništvu 58-godišnjaka otuđio novac.Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime