DOLIJAO 25-GODIŠNJAK Mjesecima “čistio” po kućama u Omišu, Dugom Ratu, Jesenicama…

Krao je sve s reda, ponajviše bijelu tehniku, a iz nekog razloga, vodio je dvoglede

Policijski službenici Policijske postaje Omiš dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom. Sumnjiči se kako je od studenoga prošle godine do ožujka ove godine počinio ukupno pet provala i krađu.


Naime sumnja se kako je od 27. veljače do 5. ožujka ove godine u mjestu Krilo Jesenice provalio u vikend kuću odakle je otuđio dalekozor u vrijednosti od 1200 kuna. Dalekozor je pronađen kod spomenutog 25-godišnjaka te je oduzet i vraćen oštećenom vlasniku.
Nadalje, tijekom veljače u Jesenicama je provalio u kuću iz koje je otuđio TV, telefon i zvučnik pričinivši vlasniku štetu u iznosu 15 tisuća kuna. Također se sumnjiči kako je 10/11. lipnja prošle godine iz priručnog skladišta u Omišu otuđio električni alat u vrijednosti od pet tisuća kuna. Tijekom prošle godine u studenom u Dugom Ratu, utvrđena je sumnja kako je provalio u ostavu odakle je otuđio električni alat u vrijednosti 15 tisuća kuna dok je dio alata pronađen i vraćen vlasniku.

Također se sumnja da je u studenom prošle godine u mjestu Krilo Jesenice provalio u kuću iz koje je otuđio dvogled, brodsku radio stanicu i radio prijemnik u vrijednosti tri tisuće kuna. Dio predmeta je pronađen i vraćen oštećenom vlasniku. Nadalje, sumnja se kako je i početkom prosinca prošle godine u mjestu Jesenice, provalio u kuću odakle je otuđio alkohol i motornu pilu vrijednosti u vrijednosti pet tisuća kuna.

Protiv spomenutoga 25-godišnjaka podnijeto je posebno izviješće.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime