Dolijali serijski provalnici: Obijanjem automobila stranih tablica ‘zaradili’ preko 30 tisuća kuna

Protiv osumnjičenih će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu

U Policijskoj postaji Vodice i Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom i 29-godišnjakom osumnjičenim za tri teške krađe počinjene na području Vodica, dok je 29-godišnjak osumnjičen za još sedam teških krađa počinjenih na području Šibenika. Sva kaznena djela su počinjena na štetu stranih državljana, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.


Osumnjičeni 29-godišnjak i 27-godišnjakinja su u vremenu od 9. srpnja do 31. kolovoza prošle godine na području Pirovca provalili u tri osobna automobila stranih državljana iz kojih su otuđili novac i osobne isprave. Ukupna nastala šteta ovim kaznenim djelima je oko 6.000 kuna.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 29-godišnjak u vremenu od 5. srpnja do 31. kolovoza prošle godine na području Rogoznice, Primoštena, Grebaštice i Brodarice, provalio u sedam osobnih automobila stranih državljana iz kojih je otuđio novac, osobne isprave, nakit, mobitele i osobne stvari. Ukupna nastala šteta ovim kaznenim djelima je procijenjena na više od 30.000 kuna.

Protiv osumnjičenih će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime