Dogradonačelnik Šibenika u suzama: “Poznavao sam sve te ljude…”

Četverostruki ubojica pronađen je mrtav. Neslužbeno se doznaje kako je pronađen pored svog automobila. Navodno si je presudio pištoljem u Vodicama. Dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta ipak umiruje građane i poručuje kako je Šibenik siguran grad.


Šibenčani ne pamte ovakav zločin. Dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta komentirao je za Novu TV buran dan i epilog cijele priče.


“Gledajući policijski posao, on je odrađen izvrsno jer je sve riješeno, ali kada se radi o zločinu i pet ubijenih osoba teško da mira može biti”, rekao je. Među žrtvama je bila i Radojka Danek, stečajna upraviteljica i gradska vijećnica HDZ-a u Šibeniku.

“To je naša kolegica, koja je bila stečajna upraviteljica. Vodila je niz slučajeva u Šibeniku, vrlo pošteno. I njezin suprug isto. Poznavao sam sve te ljude”, rekao je u suzama dogradonačelnik.

“Jedan od njih je bio moj veliki prijatelj. Dogodilo se nešto što Šibenik ne pamti. Moj otac ima 75 godina i on ne pamti ovakav zločin. Šibenik je jedan siguran grad i ovo je šok za sve naše sugrađane. Trebat će vremena da stvari dođu na svoje mjesto, ali ne vjerujem da će se u nekoj budućnosti ovako nešto ponoviti”, dodao je vidno potreseni šibenski dogradonačelnik.

Unatoč svemu, uvjeren je da sugrađani mogu biti mirni i da je Šibenik siguran grad. “Nastojat ćemo kao grad da se ovako nešto nikada više ne dogodi. U našim srcima i mome osobno, miješaju se osjećaji. A što ovo govori o društvu? Govori da nikad ne znate što možete očekivati. Nikada ne bih rekao da je to čovjek može dignuti ruku na drugoga”, napomenuo je Mileta.

Ako se vratimo na statistiku, Šibenik je jedan od najsigurnijih gradova u Hrvatskoj, poručuje dogradonačelnik i dodaje kako će psihijatri moći puno bolje reći što se tu dogodilo. 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
10
Grrr
4
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime