Dva splitska gradonačelnika, sadašnji i nekadašnji, imaju danas razloga za slavlje. Naime, sin Andre Krstulovića Opare i sin Željka Keruma, danas su primili sakrament Prve svete pričesti u crkvi svetoga Frane u Splitu.

Rivali iz gradske vijećnice i suparnici iz utrke za gradonačelnika, našli su se tako danas, na blagdan svetoga Frane, na istome mjestu i u dobrome raspoloženju. Duje i Frane primili su svoje sakramente, a ni roditelji nisu krili rasploženje.

Na svečanosti u crkvi svetoga Frane bio je i Saša Horvat, brat Fani Kerum, sa svojom partnericom Đeni Vuković, inače majkom predsjednika splitskog Gradskog vijeća Igora Stanišića.

Tko zna, nakon današnjeg slavlja, možda u dobrom duhu uđu i u novi tjedan, kada bi se trebali opet naći zajedno, ovoga puta na sjednici Gradskoga vijeća.Inače, Duje Krstulović je najmlađe od troje djece trenutnog splitskog gradonačelnika i njegove supruge Daniele Marasović Krstulović, dok je Frane Kerum najstarije od troje djece koje je Kerum dobio u braku s Fani Horvat.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime