Dnevna doza splitskog nereda odlučila je odgovoriti HGS-u i Željku Kerumu. Učinili su to objavom na svojoj Facebook stranici.

Naime, jutros je Kerumova stranka tražila hitnu zabranu slogana “Split je kurac”, a također je prigovoreno gradonačelniku jer se dodjela nagrade Zlatni kurac, a koju je inicijativa organizirala, održala na Vidilici.

Evo što su napisali.

“S obzirom da se HGS opet klaunizira evo lekcije za njih

1. Dodjela nagrade Zlatni kurac se nije održala na čestici u vlasništvu Grada Splita, žutom bojom je označeno privatno vlasništvo

2. Da se dodjela održala na gradskoj površini svejedno nam ne bi trebala dozvola gradonačelnika jer je ista održana s nogu bez zauzimanja javne površine, a javno okupljanje nije zabranjeno3. #SplitJeKurac je definicija vaše vlasti, a ne plod naše mašte, stoga možda je vrijeme da prijavite sami sebe za sva sranja koja činite u ovom gradu.”


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. “Naime, jutros je Kerumova stranka tra#ila hitnu zabranu slogana “Split je kurac”,….”

    Zabrana ne dolazi u obzir, “Kurac” je jedan činbenik koji je povećavao NATALITET ne samo Splita, nego čitavoga svijeta, zato zabranu triba staviti na komuniste, jer su za vrime svoje vladavine počinili monstrouzne zločine i umanjili natalitet Splita i čitavoga svita, zato ih triba sve staviti pod bravu da nebi obnovili svoje zlo i zločine!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime