Djevojku osumnjičenu da je u srijedu kod Solina nožem ubila mladića, splitsko-dalmatinska policija jučer je kazneno prijavila zbog ubojstva. U međuvremenu se pojavljuju sve bizarniji detalji koji su prethodili ubojstvu.

Policija 25-godišnjakinju tereti da je u srijedu nešto prije 22 sata ubola 33-godišnjeg nevjenčanog supruga E.G., koji je umro od ozljeda u splitskome KBC-u. Ubojstvo se dogodilo u Svetom Kaji kod Solina u kući u kojoj su 25-godišnjakinja i 33-godišnjak zajedno živjeli. Djevojka je uhićena odmah nakon ubojstva, a jučer poslijepodne je nakon kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku.

Zločinu je, po pisanju medija, prethodila svađa, no još uvijek nije jasno o čemu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Ivana je u jednom trenutku kuhinjskim nožem, čija je oštrica duljine 17 centimetara, 33-godišnjeg muškarca ubola u lijevu stranu prsa presjekavši mu vene i arterije u prsištu. Uzrok njegove smrti najvjerojatnije je iskrvarenje, no detalji će biti poznati nakon provedene obdukcije.

Nakon uboda nesretni je muškarac uspio izaći iz kuće i čak prozboriti nešto o tome da ga je ona ubola, a onda je pao na zemlju, uz parkirane automobile. Ivana se nakon što je drugi put ubola Emila, prema pisanju Slobodne, vratila u stan i zaključala vrata pa je policija morala ući silom. U stanu su pronašli zakrvavljeni nož i 25-godišnjakinju koja je obilno krvarila iz rezne rane na desnoj ruci.

Vjerovala da ju je začarala baka momka kojeg je ubila

Ivana se navodno od početka osjećala nelagodno u stanu u kojem je živjela s Emilom te je vjerovala da ju je začarala Emilova baka koja živi u blizini. Zbog toga nije mogla jesti, slabo je spavala i mučile su je noćne more pa ju je obitelj odvela čak i kod svećenika da je ispovjedi i pomogne joj, piše Slobodna Dalmacija.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime