Djeco, dođite: Ove nedjelje “Velike dječje maškare u Korešnici”

Ove nedjelje, 11. veljače, djeca se okupljaju u 13 sati ispred dječjeg Vrtića u Korešnici


Skupina građana iz Žrnovnice ove godine organizira “Velike dječje maškare u Korešnici”.


– Godinama čekamo da netko organizira bilo kakve maškare u našem mjestu, no ništa od toga. Poučeni dobrom organizacijom dječje Nove godine, odlučili smo stvar uzeti u svoje ruke i djeci pokloniti prve maškare u Korešnici. Na ovom događaju sudjelovat će dobri zabavljači, organizirat ćemo interaktivne igre, mađioničarski show, žongliranje, klaunske gegove, plesno glazbenu animaciji, a sve će voditi DJ, animator događaja – kazuje nam Marin Tijardović, stanovnik Korešnice, jedan od organizatora.

Njegov kolega i sumještanin, Martin Marin, opisao nam je kako će maškare izgledati i pozvao svu djecu ove nedjelje u Korešnicu.

– Prvi put organiziramo dječje Maškare u Žrnovnici. Ove nedjelje, 11. veljače, djeca se okupljaju u 13 sati ispred dječjeg Vrtića na Korešnici. Bit će postavljena bina, a djecu će sigurno razveseliti dolazak klauna Šarenka sa svojim super zabavnim programom.

Predvidjeli smo nagrade za 1., 2.i 3. mjesto za najbolje muške i ženske maske, a ako bude grupa podijelit ćemo nagradu za najbolju grupu.

Po mjestu smo zalijepili dosta plakata, a u centru Korešnice smo postavili smo transparent. U organizaciji su se najviše iskazale bake i djedovi. Mame i tate gledaju sa strane i podržavaju… Sve radi grupa ljudi pa su nam donacije za organizaciju donacije dobrodošle.Dobrodošla su djeca iz vrtića, iz škola, iz Žrnovnice, Stobreča, Srinjina, Sitnog, Šina, Kamena… od kud dođu, dobro dođu! – kazuje nam Martin.

Zato djeco, namaškarajte se kako najbolje znate, i ove nedjelje pravac – Korešnica! 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0