Dimne bombe uzbunile djelatnike Čistoće, pomislili da im gori kamion

Dok se žalimo na neugodne mirise sanacije Karepovca među nama ima još onih kojima je odvajanje otpada znanstvena fantastika

Kod osnovne škole na Gripama, u Ulici Alojzija Stepinca, vatrogasci su danas oko  11 sati imali zanimljivu intervenciju. Naime, kod odvoza smeća u kamionu Čistoće došlo je do dimljenja iz koša. Djelatnici Čistoće su ispraznili smeće iz koša na najbližu površinu iz straha da nije planuo kamion.


Po pražnjenju primijetili su da se širi narančasti dim te otkrili da se radi o aktivirane dvije dimne bombe. U smeću kojeg su pokupili iz kontejnera bilo je još dimnih bombi, koje nisu aktivirane, i bengalka. Sreća u nesreći je i da se nije aktivirala bengalka i učinila veću štetu. Na teren je stiglo po dojavi jedno vatrogasno vozilo, koje je ostalo uz otpad da ispuste dim u kontroliranim uvjetima.

Dimne bombe su tako uz cestu gorjele nekih dvadesetak minuta, a nakon dovršetka na teren je stiglo vozilo Čistoće s kranom koje je pokupilo sve smeće iskrcano uz cestu zbog straha od požara na kamionu.

Dimne bombe koje su se aktivirale u košu kamiona Čistoće svakako su završile tu nedogovornim odlaganjem otpada. Dok se žalimo na neugodne mirise sanacije Karepovca među nama ima još onih kojima je odvajanje otpada znanstvena fantastika.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0