‘DI IMA ŠALE IMA I ŽELE’: “Red srčanih kritika, red dizanja ruku onako kako Opari zatreba, to je uloga Željka Keruma” na splitskoj političkoj sceni

Andrin koalicijski partner Žele nastoji da ga narod ne zaboravi i da pokaže žestoko osobno neslaganje sa situacijom u gradu Splitu.


Uspješna poslovna žena i tajnica Kluba vijećnika SDP-a, Katarina Prnjak, podijelila je svoje mišljenje o bivšem splitskom poteštatu Željku Kerumu.


– Predvidiv poput vremenske prognoze, očekivan i tražen poput HRT-ovog inkasatora, s vizijom poput Vidovitog Milana javila nam se iz nedaleke i prijateljske Rogoznice i „kreativnija“ polovica naše gradske vlasti, glavom i bradom – Željko Kerum. Ponukan Prkićevim ruganjem na Gradskom vijeću, a di ima šale ima i Žele, osjetio se pozvanim da nas još jednom podsjeti na svoje postojanje i na svoju vječnu aspiraciju da se još jednom okruni funkcijom splitskog poteštata.

Pun vizije, dobrih ideja, ali i šale, Andrin koalicijski partner Žele nastoji da ga narod ne zaboravi i da pokaže žestoko osobno neslaganje sa situacijom u gradu Splitu. Netko nevješt i neinformiran bi pomislio da čita članak nekog oporbenog političara, a ne ravnopravnog partnera, odnosno 40-postotnog udjeličara u vlasti HDZ-a i našeg gradonačelnika – smatra Prnjak.

Nadalje, Prnjak kazuje da ‘koliko god Krstulović Opara bio polovično nesposoban gradonačelnik, bilo bi sasvim nepošteno i nezasluženo izostaviti i partnera bez koga Oparin mandat ne bi ni potrajao ni približno ovoliko dugo’.

– Ta čvrsta i nezamjenjiva karika u ovom vladajućem lancu je zasigurno i naš simpatični Žele bez čijih osam ruku (7+1) vladajući HDZ ne bi ni prikupio većinu u Gradskom vijeću, te bi ovaj cirkus završio nakon prve točke.

Red srčanih kritika, red dizanja ruku onako kako Opari zatreba, to je Želina uloga na splitskoj političkoj sceni – ističe Prnjak.– Nakon svega će se čudom čuditi što Split i dalje tone u nesposobnosti i neznanju, a Žele će i dalje dijeliti svoju viziju i savjete o razvoju grada. Split propada, a Žele se češlja, i povremeno o Oparu očeše. Ali samo usput, kad se ne računa. I Žele i Andro, i ovdje nezasluženo zanemareni Petar Škorić, “šalaju” se i međusobno češu na račun Splićanki i Splićana. A račun će na naplatu doći generacijama koje dolaze – zaključila je Prnjak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime