DETALJI TRAGEDIJE KOD IMOTSKOG Vozač prešao na suprotnu stranu ceste i usmrtio 12-godišnjaka

Kako je pokazao očevid, vozač je prešao preko cijele ceste te naletio na 12-godišnjaka koji je, kao i njegova osmogodišnja sestra ispred njega,

Očevidom na mjestu nesreće kod mjesta Slivno u blizini Imotskog utvrđeno je da je sinoć oko 20.20 31-godišnji vozač VW Caddyja makarskih registracija prešao na suprotnu stranu ceste i usmrtio 12-godišnjaka na biciklu, piše Index.


Istražuje se zbog čega je vozač to napravio. Nesreća se dogodila na dugom pravcu, uvjeti na cesti su bili idealni. Alkotestiran je i nalaz je bio negativan. Napravit će se kompletna toksikološka analiza, a pregledat će se i vozilo kako bi se otklonile sumnje u tehnički kvar te mobitel vozača da se provjeri da nije u trenutku nesreće možda bio zaokupljen pisanjem poruke ili razgovorom.

U policiji su kazali da još rade izvide i da nisu zaključili slučaj.

Kako je pokazao očevid, vozač je prešao preko cijele ceste te naletio na 12-godišnjaka koji je, kao i njegova osmogodišnja sestra ispred njega, vozio bicikl uz sam rub kolnika. Dječak je podlegao ozljedama na mjestu nesreće, dok je osmogodišnjakinja zadobila ozljede, ali nije u životnoj opasnosti, javlja Index.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0