DETALJI SINOĆNJE PUCNJAVE U SPLITU Tragova nema, nitko nije ništa vidio: “Čula sam pam, pam!”

Koliko brzo će završiti istraga i potraga za počiniteljima ovisi o tome hoće li ranjeni mladić surađivati s policijom

Još jedna pucnjava na splitskim ulicama. U blizini škole u Ulici Slobode sinoć je na cesti pronađen mlađi muškarac s ozljedama obje noge. Ono što je zanimljivo je da policija traga za pravim mjestom zločina jer neslužbeno doznajemo da tragova pucnjave nije bilo na mjestu gdje pronađen ozlijeđeni mladić.


Policija je jutros češljala područje na kojem je nađen ranjeni mladić u potrazi za čahurama. Neslužbeno doznajemo da tragova zločina nema tamo gdje je mladić ležao s ozljedama noge.

– Sjedila sam i gledala televiziju, čula sam pam, pam. Mislila sam da netko prolazi. Uvijek se neke gluposti događaju i nesreće, ali nisam pogledala – rekla je Gorka Milišić iz Splita za RTL.

No, 21-godišnji mladić ležao je na cesti upucan u obje noge kada su ga primijetili građani. Prevezen je u bolnicu i operiran.

– Zadobio je ozljede obje noge i prema informacijama, zasad je riječ o lakšim ozljedama, a policija i dalje provodi intenzivnu istragu kako bi utvrdila okolnosti i činjenice ozljeđivanja – rekla je Sanja Nazlić, službenica za odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

Mladić nije previše otkrio

Koliko brzo će završiti istraga i potraga za počiniteljima ovisi o tome hoće li ranjeni mladić surađivati s policijom.


– Postoje kriminalističke verzije koje treba postaviti na početku i to će sigurno kolege iz MUP-a odnosno odvjetništva utvrditi što se dogodilo. Je li se radilo eventualno o samoranjavanju, što se ne smije isključiti ili se radilo o zastrašivanju da osoba nešto napravi ili ne napravi – rekao je znanstveni suradnik sa Studija forenzike u Splitu, Tonći Prodan.

Prema neslužbenim informacijama, mladić policiji nije previše otkrio u razgovoru koji bi ih uputio u pravom smjeru.POVEZANI SADRŽAJ:

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime