DETALJI PROBLEMA U ŠIBENIKU Dva policajca ozlijeđena, priveli osam Funcuta i jednog Torcidaša

Tijekom sukoba dva su policajca ozlijeđena, a bilo je i privedenih


Iako se utakmice elitnog ranga hrvatskog nogometa igraju bez gledatelja, prije utakmice 17. kola 1. HNL u Šibeniku između istoimenog domaćina došlo je do sukoba policije i navijačkih skupina domaćeg kluba Funcuta, a priveden je i jedan pripadnik Torcide, prenosi 24 sata.


– Dana 22. siječnja oko 17,20 sati u Šibeniku, gradski predio Šubićevac, prije početka prvenstvene nogometne utakmice između HNK Šibenik i HNK Hajduk, koja se odigrala bez nazočnosti gledatelja, pripadnici domaće navijačke skupine pokušali su probiti policijski kordon radi pristupa stadionu kojom prilikom su policijski službenici prema skupini navijača upotrijebili sredstva prisile temeljem Zakona o policijskim poslovima i ovlastima – stoji u objavi PU Šibensko-kninske.

Tijekom sukoba dva su policajca ozlijeđena, a bilo je i privedenih.

– Tijekom policijskog postupanja ozlijeđena su dvojica policijskih službenika, a zbog sudjelovanja u navedenom događaju kao i drugim događajima u blizini stadiona uhićeno je devet pripadnika navijačkih skupina od kojih 8 pripadnika domaće navijačke skupine i jedan pripadnik gostujuće navijačke skupine. Postupanje prema navijačima je u tijeku u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Šibeniku i po završetku ćemo obavijestiti javnost o poduzetom – stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Hajduk je u nastavku 1. HNL slavio na Šubićevcu s 1-0, a mnogi su gledatelji susret pratili s obližnjih zgrada i krovova. Za vrijeme susreta upaljene su i bengalke na obližnjoj zgradi, a moglo se čuti navijanje izvan stadiona.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime