Darko Kovačević (31), poznat kao Daruvarac, optužen za brutalno premlaćivanje 18-godišnje Zadranke, svoje bivše djevojke, danas izlazi na slobodu. Naime, istječe mu šestomjesečni pritvor koji mu je određen, pišu Vijesti.hr.

Rasprava na sudu u Zadru zakazana za 8 sati nije održana jer se nisu pojavili branitelji obrane, ni oni po službenoj dužnosti ni izabrani. Sutkinja se ispričala žrtvama jer ne može proces brže okončati.

Majka pretučene Zadranke se rasplakala te počela urlati ispred sudnice kad je čula odluku. Upitala je kako će joj djeca mirno spavati. Kćer je u jednom trenutku upala u sudnicu pa su ih sve izveli.

Majka i kćer su nedugo nakon toga otišle. Zastupnik optužbe Milan Petričić potvrdio je da je žrtva u strahu. “Nikakve mjere opreza neće pomoći. Očekuju policijsku zaštitu, a žrtvu se konstantno traumatizira pozivanjem na sud. Što se tiče puštanja Daruvarca na slobodu, to je sve po zakonu i sud nije mogao drugačije”, izjavio je za RTL.

Zastupnik optužbe zatražio je mjere opreza zabrane prilaska oštećenoj i njenoj obitelji, napuštanja prebivališta, oduzimanje dokumenta…

Sljedeća rasprava zakazana je za 9. siječanj 2019. godine, a Darko Kovačević zvani Daruvarac čekat će nastavak suđenja na slobodi. Nije mu određena niti zabrana prilaska žrtvi koju je pretukao skoro do smrti, pišu Vijesti.hr.

1 KOMENTAR

  1. BOLESNIK MANIJAK PRIKRIVENI PSIHOPAT I ŠIZOFRENIK. NAROD SE JE RAZBOLIO OD GNJILE PRAVDE, A BARABA SE JE OKURAŽIO !?

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime