Darujte krv, nekome može spasiti život: U četvrtak u Kaštel Sućurcu, u petak na splitskom FESB-u

Organizatori akcije pozivaju sve dobrovoljne darivatelje kao i one koji to žele postati da se odazovu i daruju krv jer jedna doza krvi može spasiti tri života


U četvrtak (5. prosinca), ususret blagdanu Sv. Nikole, održat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Kaštela i kluba DDK Cemex. Akcija će se provoditi u vremenu od 8 do 13 sati u prostorijama Udruge SAU Putalj, Put Gojače 1, Kaštel Sućurac.


Organizatori akcije pozivaju sve dobrovoljne darivatelje kao i one koji to žele postati da se odazovu i daruju krv jer jedna doza krvi može spasiti tri života.

Hrvatski crveni križ Gradsko društvo Split i KDDK FESB-a, organiziraju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u petak (6. prosinca), od 8 do 14 sati u velikoj sali u prizemlju zgrade FESB-a u Splitu.

Pozivaju se studenti, profesori, stručni suradnici i djelatnici, kao i ostali ljudi dobre volje da se priključe u što većem broju u ovoj plemenitoj i humanoj akciji. Organizator unaprijed zahvaljuje za svaku Vašu zlatnu kap.

Krv mogu darovati sve zdrave osobe od 18 – 65 godina starosti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime