Dan antifašističke borbe: Jutarnji nastup limene glazbe Žrnovnice u Splitu, popodne koncert HRM-a

Svečanosti u Galeriji umjetnina prethodit će polaganje vijenaca na Gradskom groblju Lovrinac u 8.30 sati ispred Spomen Kosturnice borcima NOB-e te na Groblju branitelja

U organizaciji Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije te udruga antifašista i antifašističkih boraca, ZUABA, UAB i VeDRA, povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe, 22. lipnja 2020. s početkom u 10 sati održat će se prigodni program u Galeriji umjetnina.


Svečanosti u Galeriji umjetnina prethodit će polaganje vijenaca na Gradskom groblju Lovrinac u 8.30 sati ispred Spomen Kosturnice borcima NOB-e te na Groblju branitelja. U 9.30 sati predviđeno je polaganje aranžmana kod Spomenika političkim zatvorenicima, ispred zgrade Splitsko-dalmatinske županije, a potom, u 9.45 sati, ispred Galerije umjetnina slijedi nastup Limene glazbe Žrnovnica.

U večernjem dijelu programa, u 19 sati predviđen je promenadni koncert orkestra Hrvatske ratne mornarice, od Trga Gaje Bulata, preko Marmontove ulice do Rive, a u 20 sati, također na splitskoj Rivi, održat će se nastup Splitske limene glazbe.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime