DALMATINAC (42) GODINU DANA ZLOSTAVLJAO MAJKU Napadao i sestru koja je staricu htjela zaštititi – sad je u zatvoru

DORH je priopćio da se osnovano sumnja da je muškarac u alkoholiziranom stanju vrijeđao majku i sestru, što je kulminiralo fizičkim napadom 16. siječnja ove godine


U zadarskom Općinskom državnom odvjetništvu u petak je ispitan 42-godišnjak iz okolice Zadra zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela protiv braka, obitelji i djece nasiljem u obitelji, piše Net.hr.


Kako stoji na stranicama DORH-a, postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik od početka 2020. do 16. siječnja 2021. u mjestu pored Zadra, premda svjestan da svojim djelima i ponašanjem ponižava i ugrožava vlastitu majku s kojom živi u zajedničkom kućanstvu, svakodnevno psihički i fizički zlostavljao.

K tome, od majke je tražio novac za vlastite potrebe. K tome, 42-godišnjak je i fizički nasrtao i vrijeđao svoju sestru koja je pokušavala zaštititi majku.

DORH je priopćio da se osnovano sumnja da je muškarac u alkoholiziranom stanju vrijeđao majku i sestru, što je kulminiralo 16. siječnja ove godine. Napao ih je fizički i kod majke i sestre izazvao osjećaje povrijeđenosti, nemoći i poniženosti te je ugrozio njihovo dostojanstvo.

Sudac istrage zadarskog Županijskog suda prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika da se osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke kao i opasnosti od ponavljanja djela.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
22
Grrr
21
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime