72 – Azerbajdžan je izjednačio. Tamkin Khalilzade zabio je pogodak. Nemoćan je bio Livaković.

11 – Luka Modrić, u 11. minuti s 11 metara zabija pogodak za hrvatsku reprezentaciju.

18:00

Hrvatska u kvalifikacijama za Euro gostuje u Bakuu, a hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić odlučio je koju će jedanaestoricu poslati na travnjak protiv Azerbajdžana koji vodi Nikola Jurčević. Išao je izbornik Dalić na sigurno te se odlučio za ‘pobjednički’ sastav iz Trnave.

Sastav momčadi:

Hrvatska: Livaković, Bartolec, Lovren, Vida, Barišić, Modrić, Brozović, Vlašić, Perišić, Rebić, Petković.Azerbejdžan: Balayev, Pashaev, Medvedev, Mustafazade, Krivotsyuk, Garayev, Huseynov, S. Rahimov, Emreli, Nazarov, Sheydaev.

 

Hrvatska je veliki favorit protiv najslabije reprezentacije u skupini, Svjestan je toga i izbornik Zlatko Dalić.

“Moramo se dobro postaviti, paziti na polukontre i kontre, biti jako pažljivi. Favoriti smo i idemo po pobjedu. Ako gol ne dođe rano, moramo ostati strpljivi”, kazao je Dalić.

Nikola Jurčević, reprezentativac s 19 nastupa u kockastom, s internetske stranice AFFA-e poručuje:

“Čeka nas sjajna utakmica. Unatoč svemu, možemo bolje. Spremni smo i vrlo motivirani. Svi su svjesni da Hrvatska obiluje zvijezdama. Pokušat ćemo biti kompaktni u svakoj liniji i – iznenaditi. Nadam se da su se moji zemljaci istrošili u Slovačkoj. A i nisu baš blistali u ovom ciklusu, zašto ne bi podbacili ovdje?”, smatra Jurčević.