“DAJMO KRILA NAŠIM HEROJIMA” SDP Split oglasio se povodom Svjetskog dana vatrogasaca

Evo što su poručili

“Svjedoci smo bili strašnog požara u Papandopulovoj ulici 24. studenog 2019. Intervencija vatrogasaca je bila otežana zbog neoznačenog, neprimjerenog te automobilima zakrčenog vatrogasnog prilaza Papandopulovoj ulici u Splitu. Iako nije u našoj nadležnosti, apelirali smo na Grad da zatraži izvid stanja JVP-a Split po pitanju Papandopulove ulice.


Nakon što se to nije događalo i sami smo se obratili JVP-u koji su ubrzo izišli na teren te popisali potrebne mjere kojim bi se olakšala hitna vatrogasna intervencija.

Apelirali smo na Grad kako dopisima, tako i putem medija da se provedu potrebne mjere i da stanovnici Trstenika konačno budu sigurni i dobiju vatrogasni prilaz čime se može olakšati našim vatrogascima pristup opožarenim područjima te možda u budućnosti i spasiti nečiji život. Pozivamo i druge kotareve da se uključe u ovu problematiku  te pomognu u što bržem uspostavljanju primjerenih vatrogasnih prilaza na potrebitim područjima u okviru Grada Splita.

Za savjet i upute smo im uvijek na raspolaganju. Sretan vam svjetski dan vatrogasaca!”, kazao je Damir Barbir, Predsjednik Gradskog kotara Trstenik i potpredsjednik SDP-a Split.

Evo što je poručio kandidat za gradonačelnika Ante Franić.

“Čestitam vatrogascima Svjetski dan vatrogasaca. U svom mandatu kao gradonačelnik Splita  veliku ću pažnju posvetiti sigurnosti građana, pogotovo zaštiti od požara. Obvezujem se da ću u suradnji s gradskim kotarevima i mjesnim odborima po uzoru na Kotar Trstenik osigurati vatrogasne pristupe svim zgradama na području grada Splita kako bismo osigurali vatrogasnim postrojbama neometan prilaz zgradama i neboderima u slučaju požara. Brza intervencija i neometan put su ključni u gašenju požara.”


Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime