Članovi stranke Pametno u akciji uljepšavanja kotareva: “Ovo je tek početak…”

Pametno se za vikend sprema, malim komunalnim akcijama na više lokacija, pokazati kako se svi mogu uključiti i osobno pridonijeti boljem i čišćem Splitu

Nakon što su od kotarske inicijative, zahvaljujući upornosti i volji roditelja i susjeda, uspjeli da se u Splitu izgradi nova osnovna škola, nakon više od 20 godina, danas su predstavnici stranke Pametno, pokazali brigu za okoliš i čistoću gradskih kotareva.


Počeli su s akcijama na Sućidru i Splitu 3, susjednim kotarevima u kojima će uskoro, u novom sastavu kotarskih vijeća, svakodnevnim radom doprinositi boljem i kvalitetnijem životu svojih sugrađana. Na Sućidru su očistili neuredno igralište i obojali zapuštene klupe dok su na Splitu 3 pokosili obraslu travu na zelenoj površini.

– Ovo je tek početak akcija kojima Pametno želi pridonijeti boljem i ugodnijem životu u Splitu jer svoj grad vide kao čist i zelen, prepun dječjih igrališta i zelenih površina, grad koji reciklira svoj otpad. Zato ekipe sa Splita 3: Sanja Kaliterna, Ina Šaponjić, Luka Baričić, Mila Gulam, Vanda Ferić, Nikolina Širović i Ante Renić i Sućidra: Nikša Čatipović, Klementina Šitum, Klara Šitum, Niko Ištuk, Damir Elez, Marija Čatipović i Zlatko Brlek, pozivaju svoje susjede da im se obrate, kažu što žele i trebaju za svoj kotar. – poručili su iz stranke Pametno.

Pametno se sprema za vikend pred nama, malim komunalnim akcijama na više lokacija, pokazati kako se svi mogu uključiti i osobno pridonijeti boljem i čišćem Splitu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime