Ante Čikotić (Most nezavisnih lista) osvrnuo se na neodržavanje i odgađanje nastavka sjednice GV Grada Splita.

Kazao je da Andro Krstulović Opara i njegovi koalicijski partneri uopće nemaju viziju razvoja grada Splita.

– Očekivao sam da ćemo danas raspravljati o novim smjernicama, rebalansu proračuna i kako povući 22 milijarde za grad Split iz EU sredstava, međutim na žalost danas ništa od toga nismo dobili. Dobili smo fijasko u kojem su na prvom mjestu bili prizemni i vlastit interesi – kazao je Čikotić te je u nastavku nadodao:

– Mislim da je ova koalicija otplesala što je imala otplesati. Ova današnja vlast uskoro će krenuti prema oporbenim klupama, a to su i zaslužili – istaknuo je.

Na pitanje, zašto je odbio mjesto potpredsjednika GV odgovorio je:

– Ja nikad ne bih bio u ovo vlasti, jer naš gradonačelnik nikad nije prezentirao nikakvu viziju ni plan, a pogotovo za ono što se mi zalažemo. Kod Krstulovića Opare nikad nisam uvidio vizionarstvo i strast, to je oduvijek bilo samo trgovanje foteljama, a to mene niti nas iz Mosta nikad nije zanimalo – kazao je.Najviše ga boli i smeta što godišnje oko 1000 građana odlazi iz grada Splita i što odlaze najbolji. A to su mahom mladi i uspješni ljudi, jasan je Čikotić.

– Moramo to promijeniti, a jedina promjena je da ova vlast napokon postane oporba. Žalosno je da već godinama gledamo u leđa brojnim hrvatskim i dalmatinskim gradovima. Nadam se da ćemo to uskoro promijeniti – zaključio je.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime